Bayat speelt het hard met Anderlecht: Beslaglegging op tegoeden van de club

Bayat speelt het hard met Anderlecht: "Beslaglegging op tegoeden van de club"

19-02-2019 22:45 Laatste update: 22:49
7

Sinds de operatie ‘Propere Handen’ doet RSC Anderlecht enkel nog betalingen aan makelaars die transparant te werken. In een mededeling op haar website deelt te club mee verontwaardigd te zijn door de houding van Mogi Bayat. Die legde namelijk beslag op de tegoeden van de club. 

De club deelde aan Bayat mee dat de club geen betaling aan zijn adres meer verricht, zolang er geen duidelijkheid bestaat over enkele transfers die hij voor de club regelde. "Bij makelaar Mogi Bayat bestaan er, wegens gebrek aan transparantie, twijfels rond sommige transfers die hij uitvoerde als mandataris van RSC Anderlecht. De club heeft dit aan Bayat gecommuniceerd, net als de gevolgen, namelijk een staking van de betaling tot er volledige duidelijkheid bestaat in alle transfer transacties." Hierop ontving de club naar eigen zeggen geen reactie.

Mogi Bayat legde daarop beslag op de tegoeden van Anderlecht, de club zegt daarin teleurgesteld te zijn. "De club zal echter niet afstappen van haar procedure en geen betalingen uitvoeren totdat er volledige duidelijkheid is", klinkt het nog.