OFFICIEEL: Duo Euvrard en Vercauteren aan de slag bij Oud-Heverlee Leuven

OFFICIEEL: Duo Euvrard en Vercauteren aan de slag bij Oud-Heverlee Leuven

08-02-2019 14:03 Laatste update: 14:18
4

Oud-Heverlee Leuven heeft haar nieuwe trainer beet, Vincent Euvrard. Frank Vercauteren gaat ook aan de slag aan Den Dreef. Hij wordt de mentor van Euvrard. Dat meldt OHL.

Afgelopen zondag bedankte Oud-Heverlee Leuven Nigel Pearson voor bewezen diensten. Sindsdien ging de club uit Leuven op zoek naar een nieuwe trainer. In haar zoektocht kwam het al snel uit bij Vercauteren. De trainer twijfelde lang over de aanbieding, maar gaat nu toch aan de slag in Leuven als mentor. Euvrard wordt de hoofdcoach.

Euvrard en Vercauteren zijn absoluut geen vreemden van elkaar. Vorig seizoen werkten ze nog samen bij Cercle Brugge. Toen wisten ze met Groen en Zwart promotie af te dwingen naar de Jupiler Pro League. Nu bestaat hun opdracht erin om Oud-Heverlee Leuven in de Proximus League te houden. 

Vrijdagmiddag om 17 uur stelt Oud-Heverlee Leuven haar nieuwe duo voor aan het grote publiek. Dan wordt ook duidelijk of de twee dit weekend al tegen KV Mechelen op de bank gaan zitten. De kans is groot dat interim-trainer Joachim Mununga die match nog voor zijn rekening neemt.