Michel Preud'homme is aan het bouwen aan een meesterwerk

"Michel Preud'homme is aan het bouwen aan een meesterwerk"

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 20:15wo 06-02-2019 om 20:15

Michel Preud'homme kende dit seizoen een moeilijk begin met Standard, maar de laatste weken draait het uitstekend. Nu ook Anderlecht voor de bijl ging acht Jacques Sys ze klaar om mee te strijden voor de titel.

De hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine is onder de indruk van Standard. "Techniek, beweging, loopvermogen en discipline: Standard was tegen Anderlecht bij momenten een niet te stuiten pletwals. Zoals het dat vaak is in topwedstrijden, in de kolkende ambiance van Sclessin, zoals bijvoorbeeld ook Club Brugge begin oktober ervoer. De kunst is om de grillige curves uit het spel te bannen. Michel Preud'homme is er al het hele seizoen mee bezig en zag tegen Anderlecht een gepassioneerde ploeg die een gipsafdruk is van hem zelf."

Veel zal afhangen van de match van vrijdag, in en tegen Genk. "Standard staat vrijdag in Genk voor een cruciaal duel. Een overwinning betekent een achterstand van acht punten op de leider, dat zijn er eigenlijk vier. In de geladen sfeer die er rond de meeste wedstrijden van Play-Off 1 hangt zal het Standard niet aan scherpte en gretigheid ontbreken. Michel Preud'homme is aan een meesterwerk bezig en helemaal onsterfelijk zal hij zijn als hij de ploeg blijvend naar het niveau kan tillen waarmee Anderlecht zondag werd verslagen."

Poll

Wie zal de topper winnen?

(1488 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws