Probeerde Genk speler van tegenstander te destabiliseren? Geen fair play

Probeerde Genk speler van tegenstander te destabiliseren? "Geen fair play"

01-02-2019 10:21
13

Ondanks alle transferperikelen is Waasland-Beveren erin geslaagd om Nana Ampomah bij de club te houden. Er was nochtans heel wat interesse in het goudhaantje. Vooral van KRC Genk, zo blijkt.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Ampomah de laatste weken meermaals het hof werd gemaakt door Genk, de tegenstander van Waasland-Beveren dit weekend. Dat kon coach Adnan Custovic helemaal niet smaken.

"We spelen tegen Genk, en het gaat al heel de week over Genk. Rare situatie... Dat is gewoon de speler beïnvloeden en destabiliseren. Dat vind ik geen fair play. Da's zoals Canesin die voor de bekermatch benaderd wordt door Gent. Sowieso dat dit zijn invloed heeft op de speler. Dat is niet goed voor het hoofd", zegt Custovic in Het Laatste Nieuws.

"Aan mij om hem (Ampomah) gefocust te houden, en ik denk dat hij dat ook is, maar het is niet leuk om de hele week aan Genk te denken en er nu tegen te spelen. Maar da's voetbal zeker?"

Hij vraagt zich ook af wat de intenties van Genk waren. "Eerlijk: ik snap niet dat Genk nu achter hem zit. Nu zou het toch maar zijn om op de bank te zitten, niet? Wat is het nut dan? In juni, als Trossard weg is, zou ik het nog kunnen begrijpen. Maar nu..."