UPDATE: 'Club Brugge blijft Grieks international volgen tijdens transferperiode'

UPDATE: 'Club Brugge blijft Grieks international volgen tijdens transferperiode'

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 21:02ma 21-01-2019 om 21:02

Club Brugge heeft zich tot dusver nog niet laten zien op de transfermarkt. Daar kan verandering in komen. Zo zou het weleens een verdediger kunnen halen.

Het Griekse Klik TV meldt namelijk dat Club Brugge interesse toont in Michalis Bakakis. De Griek komt momenteel uit voor AEK Athene, waar hij een sterkhouder is. Club Brugge zoekt naar verluidt een speler die zowel op links als rechts in de verdediging kan staan. Bakakis beantwoordt aan dat profiel.

Blauw-Zwart heeft de Griekse verdediger bekeken in de wedstrijden in de Champions League, waar Bakakis basisspeler was in wedstrijden tegen Ajax, Bayern München en Benfica. Ondanks de zes nederlagen kwamen de scouts toch terug met een positief rapport.

Club Brugge zal echter diep in de buidel moeten tasten om de 27-jarige international over te nemen. Bakakis plaatste afgelopen zomer zijn handtekening nog onder een contractverlenging tot medio 2023. AEK Athene is niet van plan om hem zomaar te laten gaan.

Update 21/01 21.02: Club Brugge heeft de komst van de verdediger nog steeds niet opgegeven. In Griekse media valt er te lezen dat er scouts van Club Brugge in Griekenland zijn om Bakakis aan het werk te zien.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws