Hleb (37) gaat tóch nog jaartje door en mag zich verheugen op weerzien met Arsenal

Hleb (37) gaat tóch nog jaartje door en mag zich verheugen op weerzien met Arsenal

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 19:43vr 11-01-2019 om 19:43

Aleksandr Hleb kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. De 37-jarige spelmaker was na de jaarwisseling aanvankelijk transfervrij, maar heeft toch nog besloten om er een jaartje aan vast te plakken bij zijn jeugdliefde BATE Borisov.

Hleb bevestigt het nieuws tegenover het Russische medium Sport24. "Ik had verschillende aanbiedingen, maar ik heb toch besloten om bij te tekenen. Uiteindelijk is dit toch mijn club."

De tachtigvoudig international van Wit-Rusland kan het bovendien opnemen tegen een andere oude liefde: BATE Borisov is in de Europa League gekoppeld aan Arsenal, waar Hleb tussen 2005 en 2008 uitgroeide tot publiekslieveling. "Arsenal zit nog steeds in mijn hart. Ik denk dat het heel bijzonder zal zijn om weer het Emirates Stadium (op donderdag 21 februari, red.) binnen te stappen."

De spelbepaler realiseert zich echter maar al te goed dat zijn langste tijd als profvoetballer er inmiddels op zit. "Ik wil graag mijn trainersdiploma halen, hopelijk nog tijdens mijn spelerscarrière. Waarschijnlijk zal ik daarna in Moskou gaan beginnen met coachen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws