'Tweede club meldt zich voor Hairemans, vraagprijs Antwerp een struikelblok'

'Tweede club meldt zich voor Hairemans, vraagprijs Antwerp een struikelblok'

31-12-2018 09:30
4

Geoffrey Hairemans behoort in januari mogelijk tot de belangrijkste vertrekkers. De strijd om zijn handtekening is achter de schermen losgebarsten. Na Zulte Waregem zou ook Lokeren concreet in de race zijn voor de publiekslieveling van Royal Antwerp FC.

Hairemans komt de laatste maanden nauwelijks aan spelen toe en dat heeft de middenvelder serieus aan het denken gezet. Hairemans wil het liefst bij Antwerp spelen, maar als er geen uitzicht op beterschap is, ziet hij een vertrek als een optie. Lokeren zou Hairemans alvast graag aan de kern toevoegen. Het was al bekend dat de Waaslanders een oogje hadden op hem, maar Het Laatste Nieuws schrijft dat Lokeren zich officieel heeft gemeld. Zulte Waregem heeft er een concurrent bij.

Beide clubs zitten echter met een struikelblok: de vraagprijs. Antwerp zou circa één miljoen euro willen ontvangen en dat is voor zowel Zulte Waregem als Lokeren een probleem. Zij hopen dat de vraaprijs snel zakt, aangezien zij Hairemans graag erbij hebben op de winterstage. Het Laatste Nieuws houdt er zodoende rekening mee dat de onderhandelingen in een stroomversnelling raken.