KAA Gent moet de hoofdprijs op tafel leggen: ''Hij is de beste van België''

KAA Gent moet de hoofdprijs op tafel leggen: ''Hij is de beste van België''

28-12-2018 10:45
13

Het is geen geheim meer dat KAA Gent de vertrekkende Lovre Kalinic wil vervangen door KV Kortrijk-doelman Thomas Kaminski. De onderhandelingen zijn bezig, maar de vraagprijs zou wel eens een struikelblok kunnen vormen.

Het was Kaminski zelf die bevestigde dat beide clubs onderhandelen over een transfer. Ook Matthias Leterme, algemeen manager bij Kortrijk, geeft toe toe dat er gesprekken lopen. "Gent wil hem, maar er is nog geen overeenkomst", laat Leterme weten aan Het Laatste Nieuws.

KAA Gent zal toch een flinke som op tafel moeten leggen om de deal te doen slagen. "Thomas heeft nog een contract van anderhalf jaar en wij zijn heel tevreden over hem. Volgens mij is hij de beste keeper van België. Dan is het logisch dat we een behoorlijk bedrag vragen'', aldus Leterme.

De instelling van Leterme zou wel eens kunnen botsen met een eerdere belofte aan Kaminski. ''Matthias Leterme heeft me in de zomer beloofd dat als er in januari iets concreets kwam, ze niet gingen dwarsliggen en me zouden laten gaan. Ik hoop dus dat hij die belofte zal nakomen'', zei Kaminski eerder in de pers.