Vanden Stock vindt dat Coucke respectloos is: 'Hij is het beu'

Vanden Stock vindt dat Coucke respectloos is: 'Hij is het beu'

11-12-2018 07:00 Laatste update: 07:02
20

Marc Coucke betaalde een jaar geleden 59 miljoen euro voor 74 procent van de aandelen bij Anderlecht. De voorzitter van paars-wit moet echter nog geld aan enkele aandeelhouders, zo meldt Het Nieuwsblad. Roger Vanden Stock is het beu.

Vanden Stock was niet aanwezig tijdens Anderlecht-Charleroi en dat zou door Coucke komen. De voorzitter van Anderlecht wil de voormalige aandeelhouders niet meer betalen omdat het oude bestuur volgens hem te veel geld uitgaf aan makelaars.

‘Roger Vanden Stock heeft er ondertussen genoeg van. Hij en de mensen rondom zich hadden altijd het beste voor met Anderlecht, maar nu voelen ze zich vrij respectloos behandeld door het nieuwe bestuur’, klinkt het in het Nieuwsblad. Coucke wijst ook naar het voetbalschandaal in verband met de makelaars.

Oplossing?
Coucke is verplicht de schulden te betalen, met het oog op de licentie voor volgend seizoen. ‘De kans lijkt uitermate klein dat er vandaag een oplossing uit de bus komt met de oude garde. Het is zelfs afwachten hoeveel oude aandeelhouders effectief naar de vergadering zullen komen, want voor velen van hen is het nu al een pure advocatenkwestie geworden.’

No Poll