'Spaanse topploeg wil twee sterkhouders van Club Brugge weghalen uit België'

'Spaanse topploeg wil twee sterkhouders van Club Brugge weghalen uit België'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 13:21zo 18-11-2018 om 13:21

De laatste jaren worden absolute sterkhouders in onze competitie steevast weggehaald door grotere clubs. Ook deze winter/zomer dreigt dat weer te gaan gebeuren. Vooral bij Club Brugge lijken ze te moeten vrezen.

Eerder raakte al bekend dat Sevilla het gemunt heeft op Sander Berge van KRC Genk. Die zou echter te duur uitvallen voor de Spaanse club. Volgens Deportes ABC deSevilla heeft men bij Club Brugge ook enkele andere opties gevonden.

Marvelous Nakamba is bijzonder gewild bij de ploeg uit Andalusië. Hij wordt gezien als een goedkopere optie op Berge, die rond de 25 miljoen plus doorverkoop zou moeten kosten. Club Brugge lijkt echter niet van plan om hem deze winter al van de hand te doen.

Nakamba is niet de enige speler van Club Brugge waaraan Sevilla denkt. Ook Hans Vanaken staat op het lijstje van de Spanjaarden. De middenvelder overtuigt wekelijks in de competitie en deed dat recent ook in de Champions League. Na verschillende keren gescout te zijn, is men bij Sevilla ook overtuigd van zijn kunnen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws