Opvallend: Lommelse topschutter krijgt nieuws over verlenging via... de krant

Opvallend: Lommelse topschutter krijgt nieuws over verlenging via... de krant

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 08:03di 13-11-2018 om 08:03

Lommel SK gaat langer door met Leonardo Rocha. De 21-jarige Portugees zag de optie in zijn contract bij de Limburgse club gelicht worden. Hoe hij het nieuws te horen kregen, is toch opvallend.

De Portugese aanvaller is in goede doen en wist al twaalf keer te scoren in veertien wedstrijden. Dat zorgde er ook voor dat Lommel de optie in het contract van Rocha heeft gelicht. Die kreeg dat goed nieuws te horen via... een journalist.

"Ik ben heel blij dat het gebeurd is", zegt Rocha in Het Belang van Limburg. Het is een teken van respect. Het is wel vreemd dat ik het nieuws via deze weg moet vernemen. Ik wist dat ze de optie wilden lichten, maar ik wist niet dat het al gebeurd was", zegt hij.

Bij Lommel reageerde men ook verbaasd. "We hadden de handtekening van Leo niet nodig om de optie te lichten, maar ik ben ook verrast dat het hem nog niet verteld was", zegt secretaris Rik Lavreysen. "Een kleine vergetelheid, die niets af doet aan de grond van de zaak. Beide partijen willen graag langer doorgaan met elkaar en dat is nu ook contractueel vastgelegd."

Rocha is alvast heel tevreden met de contractverlenging. "Ik voel me heel goed in Lommel en de club is tevreden over mij. Mocht er toch een interessante aanbieding komen, dan kan de club daar ook de vruchten van plukken", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws