'Rode Duivel wil bondscoach Martinez naar Real Madrid loodsen'

'Rode Duivel wil bondscoach Martinez naar Real Madrid loodsen'

26-10-2018 12:15
2

Real Madrid won deze week in de Champions League van Viktoria Plzen, maar daarmee is de rust niet weergekeerd. De stoel van Julén Lopetegui blijft wankelen. De namen die circuleren voor zijn vervanging bevallen Thibaut Courtois niet... behalve dan Roberto Martinez.

Dat meldt de Spaanse krant El PaisOnder meer de namen van José Mourinho en Antonio Conte worden gelinkt aan Real. Dat is absoluut niet naar de zin van de Rode Duivel.

"Ik kan het niet geloven", zou hij gezegd hebben. "Ik ben hier de enige die gewerkt heeft met Conte én Mourinho. Ik ben weggegaan uit Londen om dat niet meer mee te maken. Nu zou Conte naar ons komen, of anders Mourinho." Mourinho en Conte zijn allebei wel kampioen geworden met Chelsea, maar door hun strenge beleid leefden ze in onmin met heel wat spelers. 

Voorzitter Florentino Perez zou Courtois ook gevraagd hebben naar zijn mening over bondscoach Roberto Martinez. 'Courtois heeft gezegd dat Martinez perfect zou zijn voor Real Madrid. Hij vertelde dat Martinez als een vader was voor zijn spelers en een wijze man'. Het gesprek met Courtois wordt ook bevestigd door bronnen binnen de club.