Cercle wil niet één, maar drie punten op Anderlecht: Dat maakt geen verschil

Cercle wil niet één, maar drie punten op Anderlecht: "Dat maakt geen verschil"

20-10-2018 17:46
3

Cercle Brugge begon het seizoen van het wederoptreden voortvarend, maar zit de laatste weken in een dip. Een bezoek naar RSC Anderlecht komt dan ongelegen, zou je denken. Laurent Guyot ziet dat echter anders.

"We trekken zondag naar een van de succesvolste ploegen uit onze competitie", beseft de trainer op de website van de Vereniging. "Het is echter onze doelstelling om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Dat we dan zondag tegen Anderlecht spelen, maakt daar geen verschil in. Dat is ook de boodschap die ik aan mijn spelers heb meegegeven. We weten dat op papier Anderlecht beter is dan ons, maar we zetten hier stappen in om ook hier het beter te doen."

"In het voetbal is het niet altijd de beste ploeg die wint en wij moeten uitgaan van onze eigen sterkte", is Guyot ambitieus. "Hoewel er in een competitie op papier altijd betere ploegen zullen zijn, wil dit niet zeggen dat je je daar altijd zomaar moet bij neerleggen. We zullen moeten strijden en tonen wat we waard zijn, we werken er ten slotte hard voor. Op basis van wat ik deze week op training zag moeten we zondag in staat zijn om iets te tonen."

No Poll