Preud'homme looft spelers na zege tegen Club: Ze kunnen het

Preud'homme looft spelers na zege tegen Club: "Ze kunnen het"

20-10-2018 10:34

Vlak voor het interlandvoetbal begon, klopte Standard Club Brugge met 3-1. Zaterdagavond spelen de Rouches een hele andere wedstrijd. Ze trekken naar het veld van Royal Excel Moeskroen. Michel Preud'homme verwacht opnieuw een topprestatie van zijn ploeg. 

"Natuurlijk is de context vanavond helemaal anders dan twee weken geleden. Je kan niet altijd in een sfeervol en uitverkocht stadion spelen, maar je moet wel hetzelfde kunnen opbrengen. De spelers hebben nu aangetoond waartoe ze in staat zijn. De afgelegde afstand van het hele elftal was nooit zo groot als tegen Club Brugge", aldus de traienr van Standard in Het Laatste Nieuws

Preud'homme was heel blij met de match van zijn mannen tegen Club Brugge. "Die wedstrijd was nochtans de afsluiter van een zware week met drie duels én we hadden één dag minder om te recupereren dan Club en toch legden we nooit zoveel kilometers af. Zo komen we weer bij het punt dat ik al zo vaak onderstreepte: als ze willen, kunnen ze het. Als we elke week 90 procent halen van het niveau dat we tegen blauw-zwart bereikten, dan gaan we heel veel wedstrijden winnen."

No Poll