Onthuld: 'Club Brugge liet Belgische toptransfer liggen vanwege Bayat'

Onthuld: 'Club Brugge liet Belgische toptransfer liggen vanwege Bayat'

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 17:45wo 17-10-2018 om 17:45

Na de aanhouding van Mogi Bayat komen er heel wat oudere verhalen naar boven in Sport/Voetbalmagazine. Ook bij Club Brugge was hij niet bepaald een graag geziene gast. Meer nog: Club heeft de betreurde Junior Malanda niet binnengehaald omwille van Bayat.

Club heeft Bayat lange tijd geweerd omdat ze hem verantwoordelijk achtten voor het vertrek van Nabil Dirar. 'Het kostte Club in 2013 een beloftevolle speler: met Zulte Waregem bereikte het een akkoord omtrent Junior Malanda, de verdedigende middenvelder. De speler eiste evenwel dat Mogi Bayat hem zou bijstaan. Club weigerde dat. Malanda verbrak die zomer zijn contract met Zulte Waregem en tekende bij het Duitse Wolfsburg', zo staat te lezen.

Uiteindelijk werden de diensten van Bayat toch weer gebruikt. 'Uiteindelijk verzoende Club zich toch met Mogi. Bart Verhaeghe ging in Brussel samenwerken met Mehdi en leerde er de dynamiek en werkkracht van diens broer appreciëren. Daarop zocht Mogi toenadering tot Michel Preud'homme, die daarop naar Brugge kwam.'

Plaats een reactie

woensdag 17 oktober 2018 om 18:11
En mogelijks was hij nu nog bij de levenden...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws