Club legt Arda Turan megaboete op en houdt hem aan zijn verplichtingen

Club legt Arda Turan megaboete op en houdt hem aan zijn verplichtingen

Gepubliceerd: dinsdag 16 oktober 2018 om 19:32di 16-10-2018 om 19:32

Middenvelder Arda Turan heeft een megaboete opgelegd gekregen van 2,5 miljoen Turkse lire, omgerekend 370.000 euro. Dat heeft zijn club Istanbul Basaksehir dinsdagmidddag laten weten in een statement. 

De 31-jarige Turan wordt verdacht van openlijke geweldpleging, illegaal wapenbezit en aanranding. Vorige week ging hij naar verluidt een avondje stappen in Istanbul en liep daar Sahin tegen het lijf. Terwijl hij werd omringd door vrienden, zou de voetballer hebben gezegd dat hij Özlem Ada Sahin, de vrouw van de Turkse artiest, wel ziet zitten. Voordat Sahin kon reageren, kreeg hij een klap van Turan. Sahin zou daarbij zijn neus hebben gebroken en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. Turan ontkent alle aantijgingen.

Istanbul Basaksehir club vindt dat het gedrag van Arda niet pas bij de ethische en professionele standaard van de club en heeft daarom besloten de boete op te leggen. Het bestuur houdt de middenvelder wel aan zijn verplichtingen, zolang de rechter nog geen definitieve uitspraak heeft gedaan, zo staat in de verklaring. De club huurt Arda tot de zomer van 2020 van FC Barcelona.

De door Istanbul Basaksehir opgelegde boete is de hoogste boete die ooit door een Süper Lig-club opgelegd is aan een speler.

Plaats een reactie

Smuuw +1426
dinsdag 16 oktober 2018 om 19:53
Wat een tuig . Heb die speler nooit gemoeten. Te hoge dunk van zen eigen
Vind ik leuk
w-b forever +2016
dinsdag 16 oktober 2018 om 20:02
Krapuleus ventje precies!!!!
Vind ik leuk
dinsdag 16 oktober 2018 om 20:21
Nog eens het bewijs dat je tuig in alle lagen van de bevolking vindt ook in het voetbal
Vind ik leuk
dethklok28 +5707
woensdag 17 oktober 2018 om 04:08
Dit nieuws klopt niet helemaal en is eigenlijk zelfs beetje erger. Arda Turan werd door popster aangesproken omdat hij teveel moves maakte naar diens vrouw. De reactie erop was blijkbaar een klap of kopstoot in het gezicht. Ziekelijke reactie. Zeker als je weet dat de vrouw van Turan hoogzwanger is.
Turan is geen voetballer meer.
Toevallig daarstraks documentaire gezien over Best. Wel Turan is een beetje zoals Best toen die naar Amerika ging. Is een schim van de speler die hij was. Vroeger was hij een voetballer nu wil hij voetballer genoemd worden maar er niet te veel meer voor doen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws