Verrassende wissel in de maak bij de Rode Duivels tegen Oranje?

Verrassende wissel in de maak bij de Rode Duivels tegen Oranje?

Gepubliceerd: maandag 15 oktober 2018 om 16:32ma 15-10-2018 om 16:32

Bondscoach Roberto Martinez kiest steevast voor Thibaut Courtois in doel bij de Rode Duivels. Ook in vriendschappelijke wedstrijden krijgt de sluitpost van Real Madrid de voorkeur.

De kans zit er echter in dat daar tegen Oranje verandering in zal komen. “Dit worden negentig minuten waarin we de spelers gaan gebruiken, maar we gaan niet alles omgooien. We zullen sommige spelers 45 minuten laten spelen en al onze zes vervangingen gebruiken. Maar we gaan wel proberen te winnen. Simon Mignolet? Het zou kunnen dat hij speelt. Maar nu heb ik die beslissing nog niet genomen.”

Wie niet fit is, speelt niet. "Wie geen honderd procent is, speelt niet. Bovendien hebben sommige jongens al veel minuten gespeeld. Daar gaan we ook rekening mee houden. Maar we gaan nu ook weer niet alles omgooien. Ik wil nog steeds een competitieve ploeg tussen de lijnen brengen”, wordt de Spaanse keuzeheer geciteerd door Het Nieuwsblad.

“Een wedstrijd tegen Nederland is voor Belgen geen vriendschappelijke wedstrijd, dat begrijp ik. Dat heb ik ook gemerkt bij het vorig duel in Amsterdam. Maar je moet ook begrijpen dat het belangrijkste van deze interlandperiode de overwinning tegen Zwitserland was. Maar het is niet zo omdat ik enkele wissels doorvoer, dat we het niet serieus nemen”, besluit Martinez.

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Plaats een reactie

maandag 15 oktober 2018 om 17:31
Gun Mignolet ook maar eens een cap.
Vind ik leuk
Patfey +6447
maandag 15 oktober 2018 om 19:54
Waarom Casteels niet, die is intrinsiek nr 2?
Vind ik leuk
maandag 15 oktober 2018 om 20:47
Mag/kan ook. Maar Mignolet heeft al zo vaak tweede keeper geweest. Als nu Courtois eens niet mag spelen en je zet er Casteels, dan denk ik dat We een probleem Mignolet hebben.
Vind ik leuk
Patfey +6447
dinsdag 16 oktober 2018 om 06:56
Dat is natuurlijk ook juist. Toch vind ik dat het tijd wordt de rangorde van de keepers te herzien. Iemand als tweede keeper houden omdat hij het al zo lang is, lijkt me geen overtuigend argument.
Vind ik leuk
maandag 15 oktober 2018 om 17:55
Daar heeft hij gelijk in ,het blijft een oefenmatch die kans geeft aan spelers om zich te bewijzen
Vind ik leuk
Freddyploiks +15301
maandag 15 oktober 2018 om 20:54
Ze willen Nederland gewoon wat vertrouwen geven, ze kunnen het gebruiken
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws