De Camargo ontving duizelingwekkend aanbod: ''Ik kreeg exact 45 minuten''

De Camargo ontving duizelingwekkend aanbod: ''Ik kreeg exact 45 minuten''

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 11:00za 22-09-2018 om 11:00

Igor De Camargo keerde deze zomer na twee seizoenen Cyprus terug op de Belgische velden. De negenvoudig Rode Duivel koos daarmee niet voor het geld, zoals hij eerder in zijn loopbaan evenmin deed.

De Camargo had namelijk miljoenen in China kunnen verdienen. "Net voor ik naar Apoel op Cyprus vertrok, kreeg ik een mysterieus telefoontje. Ik begon spontaan te bibberen. Er werd mij een aanbod gedaan om een veelvoud van mijn loon te gaan verdienen in China'', vertelt De Camargo in Het Nieuwsblad.

De inmiddels 35-jarige De Camargo had nauwelijks de tijd om te beslissen. ''Ik kreeg exact vijfenveertig minuten de tijd om mijn koffers te pakken en naar de luchthaven te gaan. De testen zouden plaatsvinden in Parijs. Ik ben er niet op ingegaan. Ik beslis dat soort zaken ook nooit alleen. Het zou zeer moeilijk geweest zijn op familiaal vlak en er zijn belangrijkere zaken in het leven dan geld. Maar goed, het was een duizelingwekkend aanbod'', aldus De Camargo.

Tijdens de voorbije zomer kon De Camargo opnieuw voor een exotisch avontuur kiezen. ''Ik kreeg een aanbod van Kerela Blasters FC uit India, waar ex-Engels international David James de hoofdcoach bleek te zijn. Maar ik koos dus voor de sportieve uitdaging bij Malinwa, ook een mooie club.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws