'Super Bosko' heeft er veel zin in: Dat gaat vanavond al eindigen

'Super Bosko' heeft er veel zin in: "Dat gaat vanavond al eindigen"

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 12:50di 18-09-2018 om 12:50

Club Brugge gaat tegen Dortmund op zoek naar de eerste Champions League-zege sinds 3 november 2005. Toen ging Rapid Wien voor de bijl met 3-2. Bosko Balaban was toen één van de doelpuntenmakers.

Nu is de 40-jarige Balaban nog altijd een volger van Club. "Leko gaat komaf maken met die lange periode zonder Champions League-zege voor Club. Tegen Dortmund al. Ik geloof in Leko – er wacht hem een grote toekomst als coach. Het verrast me dan ook niet wat hij tot dusver in Brugge gepresteerd heeft", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ivan is iemand die niets aan het toeval overlaat – elk detail, elke seconde telt. Zijn analyses zijn top en hij slaagt erin om zijn aanpak duidelijk over te zetten naar zijn spelersgroep. Wie Club het voorbije jaar zag spelen, herkent gewoon de stijl van Ivan: snel, direct en agressief voetbal. Met hem dicht tegen de zijlijn, aanwijzingen gevend."

Plaats een reactie

dinsdag 18 september 2018 om 13:13
Super Bosko ! Zeer typische balkanspits destijds : kleine kwaaltjes begin vd week , meters aflopen op training maar eens je hem deed beseffen hoe belangrijk hij was scoorde hij met z'n ogen toe. Zoals veel toppers destijds zeiden : je ergerde je enorm aan z'n inzet in een een match maar toen hij de geboden kans(en) omzet(te) kon je niet meer boos zijn want je winstpremie was weer binnen. Voelde zich nergens meer zo belangrijk of men aanvaarde nergens anders z'n nukken en daardoor kwam er niet veel meer van hem terecht.Getuige z'n plaats op de lijst 50 slechtste voetballers ooit in de PL. (ASTON VILLA)
Vind ik leuk
CedricVDE +1297
dinsdag 18 september 2018 om 14:20
Zou heel mooi zijn voor het Belgisch voetbal, maar ik zie het eerlijk gezegd niet gebeuren. Dortmund heeft teveel goede spelers die het verschil kunnen maken. Niemand van de Club kern heeft op internationaal vlak al veel gepresteerd.
Vind ik leuk
Hhti +1589
dinsdag 18 september 2018 om 16:38
Wie wel in België hé!
Vind ik leuk
CedricVDE +1297
dinsdag 18 september 2018 om 16:48
Weinig spelers, iedereen die de laatste jaren iets gepresteerd heeft op Europees vlak is direct weg, daarom dat ik vrees dat het moeilijk wordt. De kern van Anderlecht van 2017 is ook volledig verdwenen en samen met die van Genk is dat de laatste ploeg die echt Europees iets gepresteerd heeft. Neemt natuurlijk wel niet weg dat ik Club niet zie winnen van Dortmund. Tegen Monaco kan er misschien wel iets, maar we zullen dan wel zien.
Vind ik leuk
Kris1 +1130
dinsdag 18 september 2018 om 16:50
Het zou vanavond wel eens kunnen lukken. Gewoon durven gaan en niet zo berekend spelen als bij MPH. Ik verwacht veel van Dennis en Danjuma. Als de supporters er ook echt in geloven en gaan achterstaan , kan er veel gebeuren.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws