UPDATE: 'Standard speelt het hard en weigert bod van 7 miljoen euro'

UPDATE: 'Standard speelt het hard en weigert bod van 7 miljoen euro'

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 13:34za 18-08-2018 om 13:34

Uche Agbo was vorig seizoen onder Ricardo Sá Pinto één van de sterkhouders bij Standard Luik. Daar is geen verandering in gekomen na de komst van nieuwe coach Michel Preud'homme, al kan de middenvelder wel rekenen op buitenlandse interesse.

Volgens Calciomercato aast Torino immers op de stevige breker van de Rouches. De Italiaanse middenmoter is op zoek naar een vervanger voor Joel Obi, die onlangs een transfer versierde naar Chievo Verona. Torino ziet in Agbo de ideale opvolger en zou al een bod hebben overgemaakt aan Standard.

De Italiaanse club wil Agbo voor de rest van het seizoen huren met een aankoopoptie van zes miljoen euro. Standard plukte de middenvelder vorige zomer weg bij het Engelse Watford voor drie miljoen euro. Agbo speelde sindsdien al 46 officiële wedstrijden voor de Rouches en scoorde daarin één keer.

UPDATE 18/08 13u34: Aangezien de transferperiode in Italië voorbij is, zal er dan toch geen transfer komen. De interesse in Agbo was nochtans erg concreet, dat weet Het Nieuwsblad.

Torino was bereid om zeven miljoen euro te betalen voor de middenvelder. Dat zag Standard niet zitten, omdat de Italianen die som enkel in schijven wilden betalen.

Plaats een reactie

JDP +854
woensdag 15 augustus 2018 om 23:45
Niet twijfelen : verkopen voor zo’n bedrag. Hij is me net iets te onstuimig en neemt te vaak een gele kaart...
Vind ik leuk
TageMeister +9429
zaterdag 18 augustus 2018 om 14:05
Ik hoop dat der snel werk wordt gemaakt van het stoppen met betalen in schijven en allerij clausules....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws