UPDATE: 'Standard speelt het hard en weigert bod van 7 miljoen euro'

UPDATE: 'Standard speelt het hard en weigert bod van 7 miljoen euro'

18-08-2018 13:34
3

Uche Agbo was vorig seizoen onder Ricardo Sá Pinto één van de sterkhouders bij Standard Luik. Daar is geen verandering in gekomen na de komst van nieuwe coach Michel Preud'homme, al kan de middenvelder wel rekenen op buitenlandse interesse.

Volgens Calciomercato aast Torino immers op de stevige breker van de Rouches. De Italiaanse middenmoter is op zoek naar een vervanger voor Joel Obi, die onlangs een transfer versierde naar Chievo Verona. Torino ziet in Agbo de ideale opvolger en zou al een bod hebben overgemaakt aan Standard.

De Italiaanse club wil Agbo voor de rest van het seizoen huren met een aankoopoptie van zes miljoen euro. Standard plukte de middenvelder vorige zomer weg bij het Engelse Watford voor drie miljoen euro. Agbo speelde sindsdien al 46 officiële wedstrijden voor de Rouches en scoorde daarin één keer.

UPDATE 18/08 13u34: Aangezien de transferperiode in Italië voorbij is, zal er dan toch geen transfer komen. De interesse in Agbo was nochtans erg concreet, dat weet Het Nieuwsblad.

Torino was bereid om zeven miljoen euro te betalen voor de middenvelder. Dat zag Standard niet zitten, omdat de Italianen die som enkel in schijven wilden betalen.