‘Real Madrid gooit handdoek niet in de ring ondanks enorme vraagprijs Hazard’

‘Real Madrid gooit handdoek niet in de ring ondanks enorme vraagprijs Hazard’

26-07-2018 07:28

Eden Hazard en Real Madrid, het is een heuse transfersoap aan het worden. Real Madrid en Chelsea zijn naar verluidt aan het onderhandelen over een overgang van de Rode Duivel. De Madrileense club ziet Hazard als de ideale vervanger voor Cristiano Ronaldo maar de Engelse club wil zijn sterspeler niet zomaar laten gaan.

Het lukt Real Madrid maar niet om tot een overeenkomst te komen met Chelsea. Volgens The Sun zou Florentino Perez 130 miljoen euro hebben geboden maar nu komt het Spaanse AS met het nieuws naar buiten dat Chelsea een vraagprijs van zo’n 200 miljoen euro hanteert. Dat is maar 22 miljoen minder dan het transferrecord van Neymar naar PSG.

Dit enorme prijskaartje lijkt Real Madrid echter niet af te schrikken en De Koninklijke is niet van plan de handdoek in de ring te gooien voor de 27-jarige Rode Duivel. 9 augustus sluit echter de transfermarkt in Engeland en Chelsea wil voor die datum een vervanger hebben voor Hazard. Als dat niet het geval is, lijkt een transfer wel heel ver weg voor de sterspeler van Chelsea.