Engelse jaloezie op de Rode Duivels: Daar beschikt niemand in Europa over

Engelse jaloezie op de Rode Duivels: "Daar beschikt niemand in Europa over"

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 20:34wo 18-07-2018 om 20:34

Het werd 'maar' een derde plek, maar de Rode Duivels hebben wel indruk gemaakt op het WK. De selectie van Roberto Martinez mag tevreden terugblikken op het toernooi. In andere (grote) landen zijn ze zelfs jaloers.

In de kleine finale kenden onze Rode Duivels geen al te grote problemen met Engeland. Dat heeft toch voor enige jaloezie gezorgd. "Het is een uitzonderlijke selectie met uitzonderlijke spelers", zegt Kevin Reeves, hoofdscout van Crystal Palace.

"Een selectie van spelers bij wie het goed zit in het hoofd en met veel ervaring in vooral de Premier League", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

De Belgische aanvalslinie wekt indruk op. "Vooral de offensieve weelde is enorm. Ik denk dat er niemand in Europa beschikt over vier centrumspitsen van het kaliber Lukaku, Batshuayi, Benteke en Origi."

"Dat die laatste twee er in Rusland niet bij zijn, komt door de zorg voor evenwicht van Roberto Martínez en de grote rijkdom aan offensieve kwaliteit op de posities achter de diepe spits", besluit hij.
 

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws