'Kompany heeft beslissing genomen over terugkeer naar Anderlecht'

'Kompany heeft beslissing genomen over terugkeer naar Anderlecht'

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 20:03wo 18-07-2018 om 20:03

Heel wat fans van Anderlecht blijven hopen op een terugkeer van Vincent Kompany. De verdediger zelf liet er zich nog niet over uit. Albert Martens, die hem nog trainde bij de jeugd van RSCA, denkt te weten wat zijn plannen zijn.

"Een paar jaar geleden was ik ervan overtuigd dat hij zou terugkeren bij Anderlecht. Roger Vanden Stock liet toen al uitschijnen dat hij Anderlecht zou verkopen en hij wilde de club bovenal aan iemand afstaan die hij kende."

Maar is dat nu nog zo? "Met de nieuwe ontwikkelingen bij Anderlecht ben ik er niet meer zo zeker van dat we Kompany zullen terugzien. Om het cru te zeggen: Anderlecht behoort wellicht niet meer tot zijn prioriteiten", zegt Martens aan Sport/Voetbalmagazine.

Man City lijkt net zoals RSCA één van de clubs van zijn hart te zijn. "Hij is intussen zo vergroeid met Manchester City dat hij na zijn voetbalcarrière misschien daar blijft plakken. Hij heeft zich geëngageerd bij City. Hij doet meer dan trainen en naar huis gaan."

Man City-fan nummer 1
De verdediger heeft zich blijkbaar zelfs verdiept in de hele werking van de Engelse club. "Hij heeft mij onlangs verbaasd met zijn uitgebreide kennis over de jeugd van City. Hij kent niet alleen de belofteploeg, maar ook de spelers die enkele categorieën lager spelen."

"Daaruit blijkt dat hij echt begaan is met de club en de jeugd. De dag dat hij stopt zal hij in sneltempo ingewerkt zijn binnen de jeugdwerking", aldus Martens.

Plaats een reactie

woensdag 18 juli 2018 om 20:41
Als Vincent alleen aan Roger V D Stock denkt als zijnde RSCA dan vergeet hij al de fans want die behoren tot de top van Anderlecht
Vind ik leuk
woensdag 18 juli 2018 om 20:46
Belgie is te klein voor hem na zn mislukte horeca avontuur.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws