Anderlecht bevestigt: Dimata kan vanavond al zijn debuut maken

  Anderlecht bevestigt: Dimata kan vanavond al zijn debuut maken

  vrijdag 22 juni 2018 om 11:21

  Landry Dimata is zoals verwacht gespot op de training van Anderlecht. De Belgische aanvaller zou zelfs al heel snel meedoen in twee oefenwedstrijden.

  Dat meldt Anderlecht zelf op de officiële website. Voor de duidelijkheid: er is nog geen sprake van een transfer, de onderhandelingen tussen de clubs lopen nog. Toch heeft Dimata al toestemming gekregen om mee te trainen.

  "De belofte-international is ook inzetbaar voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen RWDM en KSK Heist", voegt Anderlecht daar nog aan toe. De fans van Anderlecht zouden hem dus heel snel kunnen bewonderen, want de wedstrijd tegen de buren aan Molenbeek staat al gepland voor vrijdagavond. Zien we dan meteen de eerste doelpunten van Dimata?

  Plaats een reactie

  WBs +791
  vrijdag 22 juni 2018 om 12:06
  Als die jongen het vertrouwen krijgt ( is nog maar 20 jaar ) kan dit zeker een meerwaarde zijn voor RSCA ! De Duitse competitie was iets te hoog gegrepen voor hem!
  Vind ik leuk
  vrijdag 22 juni 2018 om 18:11
  Als,de Duitse competitie al te hoog gegrepen is en hij zijn broek daar versleten heeft op de bank, dan zal hij ook niet het wonder van Anderlecht worden. Dat is ene speler voor pakweg Zulte Waregem of Kortrijk, maar toch niet voor Anderlecht. De kern heeft een kwaliteitsinjectie nodig en geen kwantiteitsinjectie.
  Vind ik leuk
  vrijdag 22 juni 2018 om 12:12
  Toekomst zal uitwijzen of het een ééndagsvlieg was in de flow van KVO ( kon ook heel makkelijk weg bij standard) of een degelijke spits. Ik twijfel en zou de zelfde reactie hebben moest hij naar ons komen. Maar wie niet waagt ...
  Vind ik leuk
  Dirk H +2212
  vrijdag 22 juni 2018 om 13:52
  Als ik me goed kan herinneren vond hij in een recent verleden Anderlecht toch te min en wou hij naar het buitenland?
  Vind ik leuk
  Boerken +6081
  vrijdag 22 juni 2018 om 14:40
  Verleden telt niet meer, en zeker in voetbal !
  Vind ik leuk
  vrijdag 22 juni 2018 om 18:14
  Maar je kan er wel veel uit opmaken. In Oostende vond ik hem al niet geweldig. Ik vond het al raar dat hij naar Duitsland kon, is daar ook over de volledige lijn gebuisd. Dus dat maakt dat ik niet in hem geloof. Het is wel iemand die beweegt en de hoeken induikt, iets wat we van Teodorczyck zelden zien. Hij zal waarschijnlijk wel zijn goals maken, maar het is volgens mij niet de spits die zijn ploeg op sleeptouw neemt en iedereen scherp houdt. Ik hoop dat er nog straffe transfers komen...
  Vind ik leuk
  Boerken +6081
  vrijdag 22 juni 2018 om 18:37
  Ik niet😜
  Vind ik leuk
  WBs +791
  vrijdag 22 juni 2018 om 18:31
  Wat denk je nu eigenlijk wat Anderlecht kan krijgen voor wat kleingeld ? En wie wil er eigenlijk wel naar Anderlecht komen ? Het is van zulke spelers dat ze het zullen moeten hebben ! of denk je dat Coucke 50 milj.gaat spenderen ?
  Vind ik leuk
  Bonanza +484
  vrijdag 22 juni 2018 om 19:20
  Zou leuk zijn.....
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlecht bevestigt: Dimata kan vanavond al zijn debuut maken