Anderlecht bevestigt: Dimata kan vanavond al zijn debuut maken

Anderlecht bevestigt: Dimata kan vanavond al zijn debuut maken

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 11:21vr 22-06-2018 om 11:21

Landry Dimata is zoals verwacht gespot op de training van Anderlecht. De Belgische aanvaller zou zelfs al heel snel meedoen in twee oefenwedstrijden.

Dat meldt Anderlecht zelf op de officiële website. Voor de duidelijkheid: er is nog geen sprake van een transfer, de onderhandelingen tussen de clubs lopen nog. Toch heeft Dimata al toestemming gekregen om mee te trainen.

"De belofte-international is ook inzetbaar voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen RWDM en KSK Heist", voegt Anderlecht daar nog aan toe. De fans van Anderlecht zouden hem dus heel snel kunnen bewonderen, want de wedstrijd tegen de buren aan Molenbeek staat al gepland voor vrijdagavond. Zien we dan meteen de eerste doelpunten van Dimata?

Plaats een reactie

vrijdag 22 juni 2018 om 12:12
Toekomst zal uitwijzen of het een ééndagsvlieg was in de flow van KVO ( kon ook heel makkelijk weg bij standard) of een degelijke spits. Ik twijfel en zou de zelfde reactie hebben moest hij naar ons komen. Maar wie niet waagt ...
Vind ik leuk
Dirk H +3403
vrijdag 22 juni 2018 om 13:52
Als ik me goed kan herinneren vond hij in een recent verleden Anderlecht toch te min en wou hij naar het buitenland?
Vind ik leuk
Boerken +8065
vrijdag 22 juni 2018 om 14:40
Verleden telt niet meer, en zeker in voetbal !
Vind ik leuk
vrijdag 22 juni 2018 om 18:14
Maar je kan er wel veel uit opmaken. In Oostende vond ik hem al niet geweldig. Ik vond het al raar dat hij naar Duitsland kon, is daar ook over de volledige lijn gebuisd. Dus dat maakt dat ik niet in hem geloof. Het is wel iemand die beweegt en de hoeken induikt, iets wat we van Teodorczyck zelden zien. Hij zal waarschijnlijk wel zijn goals maken, maar het is volgens mij niet de spits die zijn ploeg op sleeptouw neemt en iedereen scherp houdt. Ik hoop dat er nog straffe transfers komen...
Vind ik leuk
Boerken +8065
vrijdag 22 juni 2018 om 18:37
Ik niet😜
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws