'Markovic moet weg bij Liverpool, RSC Anderlecht maakt dan toch kans'

'Markovic moet weg bij Liverpool, RSC Anderlecht maakt dan toch kans'

24-07-2018 08:50
12

RSC Anderlecht bouwt langzaam maar zeker aan een competitief team voor volgend seizoen. Het hoopt vooral kwaliteit naar het Astridpark te halen. De Brusselaars hoopten op Lazar Markovic, maar lijkt van een kale reis terug te keren.

De Serviër speelde het voorbij seizoen – na nieuwjaar - op huurbasis voor Anderlecht. De flankaanvaller kende een moeilijke start, maar speelde zich nadien in de harten van de paars-witte supporters. Bij vlagen liet hij zien dat hij, indien hij zijn beste niveau haalt, één van de beste spelers in België is.

Anderlecht hoopte hem dan ook definitief weg te halen bij Liverpool. Die kans wordt met de dag kleiner. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Olympiakos dichtbij de komst van Markovic staat. De Serviër moet het vertrek van een groot deel van de kern mee opvangen. Daardoor moeten Marc Coucke en co hun pijlen naar een ander doelwit richten.

Update 24/07: Liverpool Echo weet dat heel wat spelers mogen vertrekken op Anfield. Eén van hen is Lazar Markovic. Volgens het Engelse medium is de Serviër nog steeds een optie, nadat Olympiakos - wellicht - afhaakte.