Bayern-icoon maakt zich zorgen: 'Een avond als deze kan carrière vernietigen'

Bayern-icoon maakt zich zorgen: 'Een avond als deze kan carrière vernietigen'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 10:00zo 27-05-2018 om 10:00

Oliver Kahn maakt zich zorgen om de carrière van Liverpool-doelman Loris Karius. De voormalig sluitpost van Bayern München zag zijn landgenoot in de Champions League-finale tegen Real Madrid twee keer opzichtig blunderen.

"Ik heb hier geen woorden voor. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zoiets wreeds heb gezien als in deze finale, vanuit het oogpunt van de doelman", laat Kahn weten aan de Duitse omroep ZDF. "Een avond zoals deze kan een carrière vernietigen", zijn de duidelijke woorden van het Bayern-icoon.

"Hij moet hier mee leren leven", vervolgt Kahn. "Wanneer hij nu goed speelt, maakt dat niet uit. Dan zullen mensen zeggen: 'Ja, vandaag was hij goed, maar weet je nog wat er in die finale gebeurde?'. De taak van een keeper is nooit eerlijk en er is geen troost. Het is de vraag of Karius hieruit kan komen. Hij moet mentaal heel sterk zijn."

Een aangeslagen Karius bood al zijn verontschuldigingen aan bij de Liverpool-fans en zijn teamgenoten. "Ik heb iedereen laten vallen: mijn team, de fans, de hele club. Dit doet heel veel pijn", liet hij weten.

Plaats een reactie

Toca +44473
zondag 27 mei 2018 om 10:04
Heb toch medelijden met die kerel.
Vind ik leuk
Riddlin +2507
zondag 27 mei 2018 om 10:11
Ja maar Klopp zijn doelmannenlogica is toch anders.
Hij koop een verdediger voor 80 miljoen en zegt dan dat Karius voor stabiliteit heeft gezorgd in zijn verdediging.
Vind ik leuk
DDT +3677
zondag 27 mei 2018 om 10:32
Klopp klopt er soms naast
Vind ik leuk
vampire81 +1241
maandag 28 mei 2018 om 12:49
hij heeft iedereen laten vallen en iedereen zou nu hem moeten laten vallen, dat zou het meest logische zijn om te doen en eigenlijk zeker ook het correcte

dit is niet een geval van "kan" een carrière vernietigen maar een geval van "moet" een carrière vernietigen, met zo iemand kun je toch gewoon niet meer verder doen, dat zou toch gewoon ronduit zeer onacceptabel zijn
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws