Zaakwaarnemer van Belgische aanvaller bevestigt het nieuws: 'Hij gaat vertrekken'

Zaakwaarnemer van Belgische aanvaller bevestigt het nieuws: 'Hij gaat vertrekken'

19-05-2018 18:37

Loris Brogno staat op het punt om terug te keren naar België. Volgens Sportwereld tekent de aanvaller volgende week een contract bij KFCO Beerschot Wilrijk.

De afgelopen drie seizoenen stond Brogno op de loonlijst van Sparta Rotterdam. In Nederland loopt zijn contract deze zomer af. De aanvaller stapt dus transfervrij over naar het Kiel. Met Sparta komt Brogno deze week nog in actie. Hij speelt tegen Emmen een match in de Play-Offs om in de Eredivisie te blijven.

Loris Brogno is de zoon van Dante, die van 1986 tot 2001 de grote man was bij Charleroi. Loris debuteerde in het seizoen 2010 – 2011 voor de Zebra's in Eerste Klasse. Nadien zakte hij met de club uit de hoogste afdaling. Later speelde de jonge Brogno ook nog voor Oud-Heverlee Leuven, Lommel United en Bergen.

Update 18.37: Brogno gaat inderdaad vertrekken bij Sparta, laat de zaakwaarnemer van de Belg weten aan het lokale RTV Rijnmond. Sparta en Beerschot-Wilrijk willen het nieuws nog niet bevestigen, maar lijken dat na de play-offs te gaan doen.