JPL-smaakmaker kan terug naar Belgische topclub, maar: Ik wil spelen

JPL-smaakmaker kan terug naar Belgische topclub, maar: "Ik wil spelen"

04-05-2018 09:20
4

Peter Olayinka maakt een uitstekend seizoen door bij Zulte Waregem. Toch lijkt de Nigeriaan terug te keren naar KAA Gent. Wel wil de flankaanvaller vooraleer hij terugkeert garanties op speelminuten.

De 22-jarige winger kwam in zijn eerste passage bij de Buffalo’s niet aan spelen toe. Hein Vanhaezebrouck gaf Olayinka geen speelkansen, waardoor het hem uitleende aan Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek heeft de Nigeriaan er een uitstekend seizoen opzitten.

Na het seizoen keert Olayinka normaal gezien terug naar Gent, maar toch weet hij niet of er echt in hem wordt geloofd. "Wat voor mij het belangrijkste is: als AA Gent me terug wil, dan moet het zijn omdat ze in mij geloven, omdat ze een rol voor mij in de ploeg zien en mij willen zien spelen."

Gent of andere topclub?
Van een nobele onbekende in Gent werd Olayinka plots een revelatie bij Zulte Waregem. "Ik heb nog geen enkele officiële wedstrijd voor hen gespeeld. Ongelooflijk, toch? Dat wil ik graag veranderen", klinkt hij strijdvaardig in Het Nieuwsblad.

Toch sluit Olayinka een vertrek naar een andere topclub niet uit. "Misschien blijf ik, maar als er een interessant bod komt, zal ik dat met mijn zaakwaarnemer bekijken", besluit de flankaanvaller.