Berrier kan in Jupiler Pro League blijven: Hopelijk haken ze niet af

Berrier kan in Jupiler Pro League blijven: "Hopelijk haken ze niet af"

13-04-2018 13:45
1

Franck Berrier is niet meer geliefd bij het bestuur van KV Oostende. Coach Adnan Custovic mag hem zelfs geen minuten meer geven, maar doet het toch. Berrier is echter niet zeker dat hij weggaat.

Er zou interesse zijn van Cercle Brugge, maar Berrier hoopt dat dit akkefietje de clubs niet afschrikt. "Iedereen denkt dat ik een 'vuil' karakter heb. Er is wat interesse, maar misschien zullen die clubs daardoor afhaken. Ik heb karakter, maar ben geen rotkarakter. Ik zeg de dingen zoals ze zijn, maar altijd met het nodige respect", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

"Met mijn kwaliteiten kan ik voor veel clubs in de Jupiler Pro League belangrijk zijn, maar dan moeten ze mij wel leren kennen. Ach, we zullen zien wat de toekomst brengt. Als er geen interesse is, blijf ik gewoon bij Oostende", verrast hij nog.

Een verlengd verblijf is nog niet helemaal uitgesloten voor de Fransman. "Mijn contract loopt na volgend seizoen af, maar op mijn leeftijd is een jaar wel een jaar. Misschien kan ik meneer Broos nog overtuigen. In afwachting van een oplossing wil ik hem alvast tonen dat hij na alles wat er is gebeurd toch nog steeds op mij kan rekenen."