'Tottenham Hotspur maakt zich op voor moeilijke onderhandelingen met Rode Duivel'

'Tottenham Hotspur maakt zich op voor moeilijke onderhandelingen met Rode Duivel'

29-03-2018 13:13
1

Mousa Dembélé behoort dit seizoen namens Tottenham Hotspur tot de absolute uitblinkers in de Premier League. De Engelse topclub wil de Rode Duivel dan ook graag langer aan zich binden, maar houdt stevig rekening met stroeve gesprekken.

Dembélé ligt nog tot en met medio 2019 vast en gaat dus komende zomer zijn laatste contractjaar in. Dat is altijd een cruciaal punt. Kan de club de speler overtuigen met een lucratief voorstel of wordt hij met het gevaar om transfervrij de deur uit te lopen in de etalage gezet om zo toch nog wat aan hem te verdienen. Spurs zit met dit dilemma en overweegt de opties.

Het Laatste Nieuws schrijft dat de Spurs graag verder willen met de 30-jarige middenvelder. Echter naar verluidt niet voor meer dan 100.000 euro per week. De directie twijfelt vanwege zijn leeftijd en blessuregevoeligheid in het verleden. Dembélé verdient volgens HLN momenteel tussen de 80.000 en 90.000 euro bruto per week, dus er is weinig marge in de onderhandelingen. Dat zorgt voor vrees bij Tottenham.

Hoewel Dembélé zich tijdens de Champions League nadrukkelijk in de kijker heeft gespeeld bij topclub, stuurt hij voorlopig nog niet aan op een vertrek. ''Eerst een goed WK spelen en dan zullen we wel zien'', liet onze landgenoot zich recent ontvallen.