'Bittere pil om slikken: Lukaku moet Anderlecht beroven van toptalent'

'Bittere pil om slikken: Lukaku moet Anderlecht beroven van toptalent'

19-03-2018 20:45
2

RSC Anderlecht dreigt opnieuw met een kater achter te blijven door het vertrek van een jeugdspeler. Eliot Matazo is één van de kroonjuwelen van Neerpede, maar trekt komende zomer hoogstwaarschijnlijk de Brusselse deur achter zich dicht. Anderlecht kan een hak gezet worden door ... Romelu Lukaku.

De zestienjarige Matazo steekt er in zijn leeftijdscategorie ruim bovenuit, waardoor de buitelandse topclubs al geruime tijd op zijn deur staan kloppen. Onder meer FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Manchester United hebben hun oog laten vallen op de jonge middenvelder. Die weigert tot op heden om een profcontract te tekenen in het Astridpark.

Daily Star weet nu dat Man United een versnelling hoger schakelt in de strijd om Matazo. Om de jongeling binnen te halen, schakelen The Red Devils niemand minder dan Lukaku in. De Rode Duivel moet, als ex-speler van Anderlecht, Matazo het laatste zetje geven. Ietwat ironisch, aangezien Lukaku zelf ondanks zijn statuut van toptalent besloot om door te breken bij paars-wit.