Zlatan zinspeelt op terugkeer: 'Ik mis het, maar ze hebben het goed gedaan'

Zlatan zinspeelt op terugkeer: 'Ik mis het, maar ze hebben het goed gedaan'

02-03-2018 08:25
2

Zlatan Ibrahimovic zinspeelt op een terugkeer in het Zweedse elftal. De 36-jarige aanvaller van Manchester United is bereid om met zijn land naar het WK in Rusland te gaan.

"Als ik het gevoel heb echt iets te kunnen toevoegen, is het een mogelijkheid. Voorlopig moet ik eerst helemaal fit zien te worden. Dat ben ik nog niet", zegt Ibrahimovic tegen Reuters. De oud-Ajacied kwam 116 keer in actie voor Zweden, waarin hij 62 keer scoorde. Na het EK 2016 in Frankrijk besloot hij een punt te zetten achter zijn interlandcarrière.

Zonder Ibrahimovic plaatste Zweden zich voor het WK door onder meer Oranje voor te blijven in de groepsfase en Italië te verslaan in de play-offs. "Ik mis de nationale ploeg. Het is moeilijk na twintig jaar de andere jongens zonder jou te zien spelen, maar ze hebben het goed gedaan de laatste twee jaar", stelt de flamboyante spits.

Ibrahimovic maakte in november zijn rentree na een zware knieblessure, maar lijkt te kampen te hebben met een terugslag. Hij kwam dit kalenderjaar nog niet in actie.