Lombaerts 2.0 komt niet naar KV Oostende: Maar geen gebrek aan ambitie

Lombaerts 2.0 komt niet naar KV Oostende: "Maar geen gebrek aan ambitie"

01-03-2018 22:08
2

KV Oostende kocht de afgelopen jaren serieus in. Onder Marc Coucke was dat nog mogelijk. Onder meer Nicolas Lombaerts kwam naar de kust. Die tijden lijken over bij Oostende. 

"We gaan de club nog beter structureren, zowel bij de A-kern als bij de jeugd. In de toekomst is er geen plaats meer voor dure transfers zoals onze vorige voorzitter wél kon doen, maar dat is geen gebrek aan ambitie", stelt Peter Callant bij Sporza.

"Integendeel. We beschikken bovendien over een sterke jeugdlichting die we willen proberen te integreren. Bataille, D'Haese en Bushiri zijn drie eigen jeugdspelers die momenteel bij de U19 van de Rode Duivels spelen."

De nieuwe voorzitter van KV Oostende gelooft in de toekomst van KV Oostende. "We zullen met Hugo Broos de analyse van de kern maken en kijken hoe we hen een kans kunnen geven. Ons budget blijft alvast ongewijzigd en dat is nog steeds het zesde van België. We mikken volgend seizoen dus nog altijd op play-off I, al moeten we er ons wél van bewust zijn dat dit niet elk seizoen zal lukken."