Club Brugge-speler moet zich herpakken: Niet lekker in mijn vel

Club Brugge-speler moet zich herpakken: "Niet lekker in mijn vel"

01-03-2018 10:30
12

Bij Club Brugge maakte de Nederlander Stefano Denswil zondag opnieuw zijn opwachting in de verdediging. Hij zat enkele weken op de bank na mindere prestaties, maar snapt zelf dat hij veel beter kan.

"We gaan niet rond de pot draaien. Natuurlijk weet ik dat ik veel beter kon", vertelt hij daarover in Het Nieuwsblad. "Ik ben nooit naar de trainer gestapt om uitleg te vragen. Het was natuurlijk wel apart dat ik plots naar de bank vloog, want daarvoor speelde ik veel."

"Puur sportief zat ik niet lekker in mijn vel. Ook als ploeg kenden we een mindere periode, al moeten we dat ook relativeren. Thuis hebben we enkele goede wedstrijden gespeeld en ook op Waasland-Beveren waren we top. We krijgen genoeg kansen, maar we maken ze niet af. Daardoor hebben we de laatste anderhalve maand veel gelijkgespeeld."

Denswil gelooft nog steeds dat er niets aan de hand is. "Het is pech. Kijk naar dat eerste tegendoelpunt tegen Standard: we werden bestolen. En de bal gaat dan nog eens via een paar benen binnen ook. Hoe meer punten je nu pakt, hoe beter je ervoor staat als straks het echte werk begint. Op Standard graaien we toch ook maar weer een puntje mee, ook al zat er misschien meer in. We moeten nog twee wedstrijden het maximum proberen te halen."