Nainggolan heeft boodschap voor Martinez: Dat zou ik heel erg vinden

Nainggolan heeft boodschap voor Martinez: "Dat zou ik heel erg vinden"

27-02-2018 13:45
5

Gaat Radja Nainggolan in juni mee naar het WK? De middenvelder van AS Roma is niet de beste vriend van bondscoach Roberto Martinez, maar maakt in Sport/Voetbalmagazine duidelijk dat er geen bruggen zijn opgeblazen.

Nainggolan vindt dat hij thuishoort in de ploeg. "Het houdt me bezig. Ik denk dat ik op basis van mijn prestaties van de laatste jaren wel verdien om bij de selectie te zijn. Ik zou mezelf bij de twee centrale middenvelders zetten in die 3-4-2-1. Dat is mijn beste plaats. Maar het belangrijkste is bij de WK-selectie horen. Ik heb het vorige WK al gemist. Ik lig goed bij iedereen. Vraag maar rond."

Zijn imago als enfant terrible is dan ook onterecht. "Ik ben geen herrieschopper, heb nooit een probleem gehad met een andere speler. Meer nog: de andere Rode Duivels komen me allemaal bezoeken in Rome. Maar misschien moet ik proberen een beetje beter te liggen bij de bondscoach zelf, hoewel ik nooit problemen had met hem."

"Soms moet je kunnen accepteren dat er keuzes worden gemaakt waar je het zelf niet eens mee bent. Ik mis nog één ding: een WK meemaken. Liefst dit WK. Als ik dit zou missen, zou ik dat heel erg vinden."