Jonkie genoot van basisplek bij Genk: We hebben gedomineerd

Jonkie genoot van basisplek bij Genk: "We hebben gedomineerd"

Gepubliceerd: zaterdag 24 februari 2018 om 12:50za 24-02-2018 om 12:50

Voor Nordin Jackers zat er eindelijk nog eens een basisplek in. De doelman zag Genk met 4-0 winnen van Antwerp. Het jonkie heeft er duidelijk ook van genoten.

"Ik denk dat we vandaag hebben laten zien dat we de betere ploeg waren en dat we verdiend gewonnen hebben. De eerste helft hebben we helemaal gedomineerd. In de tweede helft hadden we het wat moeilijker, maar hebben we het ook snel terug overgenomen", aldus Jackers tegenover Radio GRK, exclusief voor VoetbalPrimeur.be

Jackers kreeg door de blessure van Vukovic nog eens een kans. Meteen een wedstrijd zonder tegendoelpunt. "Het is fijn om de nul te houden, maar ik heb niet veel werk gehad. Ik moet het team voor mij danken, waardoor ik niet zoveel in actie moest komen", aldus de jonge doelman.

Onder Philippe Clement lijkt Genk ook een volledig ander team. "Het vertrouwen begint te groeien en ze beginnen hun draai te vinden. Dat loont ook, we brengen goed voetbal en pakken dus ook punten. De sfeer zit echt goed in de groep. Hopelijk blijft het zo verder gaan", aldus Jackers.

Plaats een reactie

Diego A M +4012
zaterdag 24 februari 2018 om 13:46
Wat mij betreft speelt genk de laatste weken het beste voetbal in België
Vind ik leuk
Chris1880 +178
zaterdag 24 februari 2018 om 19:50
Veel dominantie was er tegen 10 man toch ni vond ik..maar goed, wel verdiend gewonnen ;-)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws