Antwerp-nieuwkomers nekken sterkhouder: Hij is van het toneel verdwenen

Antwerp-nieuwkomers nekken sterkhouder: "Hij is van het toneel verdwenen"

Gepubliceerd: woensdag 14 februari 2018 om 09:15wo 14-02-2018 om 09:15

Antwerp FC zit even in een dipje. The Great Old verloor afgelopen weekend kansloos van KV Kortrijk (4-0). Bovendien deden de spelers hun beklag over de fysieke inspanningen die zo stilaan hun tol beginnen eisen. Laszlo Bölöni houdt echter voet bij stuk en blijft de zweep erop leggen.

Analist Wim De Coninck legt de vinger op de wonde. "Het geluk dat ze zo lang afdwongen door hun inzet, laat hen nu wat in de steek. Heel de Great Old was zeker van Play-Off I, maar na de drie op vijftien zijn er grote twijfels. Het seizoen is al geslaagd, dat zeker, maar de coach zit met kopzorgen. Het collectief lijkt er wat weg. PO I missen zou een grote anticlimax zijn." 

"Vraag is of de vele wintertransfers nodig waren. Daardoor is Geoffry Hairemans van het toneel verdwenen. Hij bracht de nodige techniciteit tussen al het fysieke geweld. Nu moet het van Pitroipa komen. Op zijn Frans uitgesproken. Petit trois pas, drie kleine pasjes... Hij was al aan rust toe, bij gebrek aan conditie", besluit de voormalige doelman in Sport/Voetbalmagazine.

Poll

Haalt Antwerp PO1?

(549 stemmen)

Plaats een reactie

Chris1880 +180
woensdag 14 februari 2018 om 16:28
Ons seizoen is al geslaagd, PO1was maar een extra'ke dat we, indien de ploeg niet terug op de rails geraakt, wss niet zullen halen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws