Geen Vormer als winnaar? “Dat wordt toch iets te snel vergeten”

Geen Vormer als winnaar? “Dat wordt toch iets te snel vergeten”

07-02-2018 17:41
8

Woensdagavond vindt het Gala van de Schoen Schoen plaats. Ruud Vormer lijkt de grootste kanshebber op de trofee, maar Maarten Breckx sluit een andere winnaar zeker niet uit.

VTM-journalist Breckx presenteert samen met Birgit Van Mol het Gala. Stadion vroeg aan zijn anker wie straks met de Gouden Schoen gaat lopen. "Het geheugen van voetballiefhebbers is toch een beetje kort, vind ik. Mensen vergeten vaak dat Ruud Vormer in de Play-Offs eigenlijk niet overdreven goed gepresteerd heeft."

"Youri Tielemans, Leander Dendoncker en Sofiane Hanni hebben Anderlecht met hun drieën naar de landstitel geleid. Dat wordt toch iets te snel vergeten. Denk ik. Die drie gaan echt veel punten krijgen in de eerste stemronde."

"De tweede stemronde zal natuurlijk gedomineerd gaan worden door Ruud Vormer. Hij gaat heel veel punten krijgen in die tweede stemronde, maar ik wil het nog wel zien dat die solo slim naar een overwinning gaat gaan in de Gouden Schoen. Het gaat veel spannender worden dan dat mensen verwachten", aldus Breckx.