UPDATE: Hanni ontkent dat transfer al officieel is

UPDATE: Hanni ontkent dat transfer al officieel is

29-01-2018 16:05
20

Sofiane Hanni verlaat RSC Anderlecht. De Algerijnse spelverdeler tekende vanmiddag een contract bij Spartak Moskou. Hij tekende bij de Russische topclub een overeenkomst voor 4,5 jaar.

Sofiane Hanni is niet langer een speler van RSC Anderlecht. De Algerijn kwam vorig jaar over van KV Mechelen, waar hij uitblonk en zelfs tot ‘Profvoetballer van het Jaar’ werd verkozen. De aanvallende middenvelder tekende bij Spartak Moskou, na het afleggen van zijn medische testen, een overeenkomst tot 2022.

De Algerijn speelde in totaal 63 wedstrijden voor de Brusselaars, waarin hij goed was voor 22 doelpunten en ongeveer evenveel assists. Na het vertrek van Nicolae Stanciu is Hanni al de tweede aanvallende middenvelder die het Astridpark verlaat. Ryota Morioka wordt wellicht zijn opvolger, hij bereikte met Anderlecht al een persoonlijk akkoord.

Update 16u05: Op Facebook ontkent Hanni dat de transfer al rond is. De foto dateert van eerder. De witte rook wordt dus even terug geblazen, maar zal dan meer dan waarschijnlijk voor de komende uren zijn.