Anderlecht duwt Hanni naar de uitgang: 'Geld nodig voor versterking'

Anderlecht duwt Hanni naar de uitgang: 'Geld nodig voor versterking'

29-01-2018 06:52
4

Met drie doelpunten bezorgde hij RSC Anderlecht een punt tegen Standard. Dat wordt mogelijk het laatste wapenfeit van Sofiane Hanni voor de Brusselaars. Anderlecht hoopt hem nog te kunnen verkopen voor het einde van de transferperiode.

Eerder raakte al bekend dat Spartak Moskou interesse toont in Hanni. Het klonk dat paars-wit minstens twaalf miljoen euro wilde ontvangen voor de Algerijn. Daar is volgens Het Nieuwsblad een serieuze som vanaf. Een bod van 5,5 miljoen euro van de Russische club zou Anderlecht aan het twijfelen hebben gebracht. De club heeft namelijk geld nodig voor versterkingen. Anderlecht probeert Hanni intussen warm te maken om toch te vertrekken.

Dolenthousiast om naar Rusland te trekken zou Hanni niet zijn. Maar hij sluit de Russische club zeker niet uit. "Ik ga eerlijk zijn", reageerde Hanni. "Het klopt dat er interesse is, maar de wintermercato is speciaal. Nu ik drie keer scoorde, kloppen er misschien nog andere clubs aan, hé. Momenteel zit ik nog hier en het sportieve primeert, maar soms zijn er ook aanbiedingen die je niet kunt weigeren", aldus Hanni.