UPDATE: 'Club Brugge wil toptalent nog voor neus van Standard wegsnoepen'

UPDATE: 'Club Brugge wil toptalent nog voor neus van Standard wegsnoepen'

25-01-2018 08:30
4

Zinho Vanheusden zal binnenkort terug op onze Belgische velden te bewonderen zijn. Het toptalent van Internazionale keert terug naar ons land.

Dat meldt La Dernière Heure. Vanheusden wordt bij Internazionale als een groot talent gezien, maar kan nog niet rekenen op een kans bij de A-kern. Volgens de Waalse bron zal de jonge Belgische verdediger zich het komende anderhalf jaar mogen bewijzen bij de Rouches. Hij vertrekt op uitleenbasis naar Standard.

Eerst moet Vanheusden zijn handtekening nog zetten onder een contractverlenging bij Internazionale, daarna pas mag hij ook vertrekken. Het zal ook nog even wachten worden vooraleer Vanheusden wedstrijden kan spelen. Door een blessure is hij nog enkele maanden out.

De verdediger revalideert momenteel in België en zal hier nog een tijdje mogen blijven. Wanneer hij terug aan trainen mag denken, zal dat bij Standard gebeuren. Daarna kan hij zijn wederoptreden maken in ons land, meer dan waarschijnlijk pas volgend seizoen.

Update 8.28 uur: Volgens Het Belang van Limburg is de deal tussen Standard en Internazionale nog niet helemaal rond. Club Brugge zou de jonge verdediger nog voor de neus van de Rouches kunnen wegsnoepen. Blauw-Zwart zoekt nog naar een verdediger. Alexander Scholz lijkt moeilijk te worden, waardoor Vanheusden op de radar is verschenen.