Batshuayi is Chelsea-speler, hij zit in ons team en morgen moet hij spelen

"Batshuayi is Chelsea-speler, hij zit in ons team en morgen moet hij spelen"

17-01-2018 14:24
4

Heeft Michy Batshuayi nog enige toekomst bij Chelsea FC? De aanvaller komt de voorbije maanden slechts sporadisch aan de bak. Als hij dan toch eens zijn kans krijgt, presteert de Rode Duivel bovendien ondermaats. Antonio Conte weigert het achterste van de tong te laten zien.

Het gonst van de geruchten rond een (tijdelijk) vertrek van de ex-Standard-speler bij The Blues, maar daar doet zijn trainer niet aan mee. "Michy Batshuayi is een Chelsea-speler", benadrukt Conte. "Hij zit in ons team en morgen moet hij spelen. Dat is de waarheid tot nu toe. Hij is een speler van Chelsea en hij krijgt de mogelijkheid om te tonen dat hij het verdient om te spelen voor Chelsea. Dat is de realiteit."

Toch weet ook de Italiaan dat het in het voetbal snel kan keren, zeker omdat er wel wat gegadigden zijn voor Batshuayi. In Duitsland denkt zelfs de absolute top aan hem. "Wat er in de toekomst zal gebeuren, weet ik niet, ook al omdat de definitieve beslissing bij de club ligt en niet bij mij", schuift Conte de verantwoordelijkheid over de plannen rond Batsman van zich af.  

No Poll