Anderlecht-speler tussen hoop en vrees: Of ik gehuild heb? Natuurlijk

Anderlecht-speler tussen hoop en vrees: "Of ik gehuild heb? Natuurlijk"

15-01-2018 20:30
5

Voor Andy Najar is het voorlopig een erg eenzaam seizoen. Op 12 september viel hij tegen Bayern München uit met een kruisbandletsel, en dat is nog altijd niet genezen. Zijn comeback in december is totaal in het water gevallen, want hij herviel. In La Prensa maakt Najar duidelijk dat hij de hoop niet opgeeft.

Anderlecht mist de Hondurees duidelijk, want op de rechterflank is de juiste man nog niet gevonden. Appiah, Chipciu en Bruno krijgen er kansen, maar geen van de drie kan echt overtuigen. Najar maakt duidelijk dat dit een heel moeilijke periode is voor hem.

"Het was een zware periode voor mij en voor mijn familie. Vooral voor mijn dochter is het moeilijk, zij begrijpt al wat er gebeurt en is zeer emotioneel. Ze vindt het niet leuk om mij zo te zien, maar ik wil tonen dat je altijd sterk moet zijn", zegt Najar.

Een exacte datum voor een terugkeer kent hij niet. "Enkele maanden, hebben ze gezegd. Maar ik voel me goed. Of ik gehuild heb? Natuurlijk. Ik loop blessure na blessure op, maar opgeven zal ik nooit."

Arsenal?
Najar denkt echter niet dat zijn carrière over is. Hij wil sterker terugkomen. "Mijn droom om naar Arsenal en de Premier League te gaan bestaat nog steeds. Die heb ik nog steeds niet opgeborgen. Ik zag mezelf altijd in een grote club, maar eerst moet ik herstellen."

No Poll