Vertrekt Anderlecht-sterkhouder door situatie Coucke? Dat maakt me ongerust

  Vertrekt Anderlecht-sterkhouder door situatie Coucke? "Dat maakt me ongerust"

  donderdag 11 januari 2018 om 15:30

  Adrien Trebel maakte vorige winter de gevoelige overstap van Standard naar Anderlecht. Onder René Weiler moest de Fransman geregeld vrede nemen met een plaatsje op bank, maar onder Hein Vanhaezebrouck is de linkspoot een absolute sterkhouder centraal op het middenveld. Toch ziet hij RSCA niet als een eindstation.

  Zo is er Duitse interesse voor Trebel, die nog tot 2021 onder contract ligt in het Astridpark. "Ik hoorde dat ook, ja. Maar dat zijn zaken voor mijn makelaar. Het klopt wel dat de Bundesliga de competitie is waar ik van hou", geeft de Fransman in Het Nieuwsblad aan duidelijk gecharmeerd te zijn door de aanbieding.

  De centrale middenvelder hoorde ook van de lastige financiële positie van Anderlecht, en dat baart hem zorgen. "De situatie waarin de club zit met de overname, maakt iedereen toch een beetje ongerust. Ik heb een goed contact met de bestuurders die vorig jaar mijn transfer regelden, maar wie is er nu de baas?"

  Goed geraamte
  Paars-wit huurde Kenneth Saief van AA Gent, dit omdat ze de transfersom (zo’n 3,5 miljoen) op dit moment niet kunnen ophoesten. Trebel geeft aan geen grote fan te zijn van huurlingen. "Ik hoor dat er op dit moment alleen spelers gehuurd kunnen worden, maar voor de ploeg is het belangrijk een goed geraamte te hebben met spelers die echt aan Anderlecht toebehoren", besluit hij.

  Poll

  Is Trebel onmisbaar voor Anderlecht?

  (1166 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +33601
  donderdag 11 januari 2018 om 15:35
  Er is nog iemand aan t zoeken naar een transfer denk ik.
  Of hij moet is dringend van bil gaan thuis..
  Hier zeggen ze wel is dat het kerkhof vol ligt met mensen die dachten dat ze onmisbaar waren.. dat is niemand..
  [Reactie gewijzigd op donderdag 11 januari 2018 om 15:36]
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14480
  donderdag 11 januari 2018 om 15:53
  Haal hem nu weg bij paars-wit, en ze hebben een groot probleem denk ik. Hij is een opjager, een voortrekker. Wie anders kan die rol op zich nemen? Volgens mij niemand.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vertrekt Anderlecht-sterkhouder door situatie Coucke? "Dat maakt me ongerust"