Waasland-Beveren waarschuwt: Hij moet dubbel zoveel kosten voor Genk

Waasland-Beveren waarschuwt: "Hij moet dubbel zoveel kosten voor Genk"

08-01-2018 08:20
13

Waasland-Beveren doet er alles aan om na Philippe Clement geen belangrijke pionnen meer te zien vertrekken. Zo wordt Ibrahima Seck in verband gebracht met een vertrek. Maar clubs zullen diep in de buidel moeten tasten. En dan vooral Genk.

"Het wordt sleuren en trekken om Seck. Dat besef ik", vertelt Waasland-Beverenvoorzitter Dirk Huyck in Het Laatste Nieuws. "Maar we staan klaar. Er beweegt wat, ja", bevestigt hij.

Onder andere Genk is één van de geïnteresseerde ploegen. Maar na het vertrek van Clement richting de Limburgers hebben ze zich niet al te best bevriend gemaakt met Waasland-Beveren. "Ik hoorde Genk al enkele weken terug, vlak na het vertrek van Philippe Clement naar hen. Dat was toen wel even slikken. Zegt Genk dat ze zeker zijn van hun zaak? Wel, dat weet ik nog zo niet."

"Ze moeten sowieso langs ons passeren. En voorlopig heb ik nog geen enkel bod van hen ontvangen. Want zo werkt het toch, niet? Bod, tegenbod, nog een tegenbod,... tot een akkoord. Wel, zo ver zijn we nog láng niet. Trouwens, voor Genk kost Seck dubbel zoveel."

Andere opties
Genk mag dan wel de favoriete optie voor Seck zijn, het is niet de enige. Er zijn nog ploegen geïnteresseerd. "Ook Standard informeerde via makelaars al twee keer en er zijn ook enkele buitenlandse clubs geïnteresseerd", zegt Huyck. Al ziet hij Seck liever helemaal niet vertrekken.