'Waaslanders hebben hun shortlist klaar, opvolger van Clement is bijna daar'

'Waaslanders hebben hun shortlist klaar, opvolger van Clement is bijna daar'

28-12-2017 15:00
2

Waasland-Beveren heeft het jaar in mineur afgesloten. Het zag in extremis Philippe Clement vertrekken naar Racing Genk, daarbovenop kwam het de laatste drie wedstrijden niet verder dan een magere een op negen. De Waaslanders hopen dan ook snel een nieuwe trainer te vinden.

Ruim een week na het plotse vertrek van Clement naar Limburg, heeft Waasland-Beveren nog geen nieuwe trainer te pakken. Coach ad-interim Johan Van Rumst kon voorlopig niet overtuigen, verder beschikt hij ook niet over het vereiste Pro-License diploma. Daarom stelt de club alles in het werk om snel een nieuwe leermeester aan te trekken. Volgens Het Laatste Nieuws zijn er nog vier kandidaten.

De Waaslanders hebben met verschillende kandidaten een gesprek gehad, waardoor ze nu een shortlist hebben opgesteld. Om welke namen het gaat, is nog niet duidelijk. Vermoedelijk is Yannick Ferrera wel één van de gegadigden, ook Besnik Hasi is nog steeds een vrije coach. Tegen 5 januari – wanneer de trainingen worden hervat – hopen ze hun nieuwe trainer te mogen voorstellen.