Clement spreekt: Die evolutie heb ik ook bij Club Brugge ervaren

Clement spreekt: "Die evolutie heb ik ook bij Club Brugge ervaren"

19-12-2017 07:15
2

KRC Genk heeft een nieuwe trainer. De Limburgers namen Philippe Clement over van Waasland-Beveren. Woensdag wordt de opvolger van Albert Stuivenberg officieel aan de pers voorgesteld, maar de trainer sprak ondertussen al met Het Belang van Limburg.

KRC Genk heeft een nieuwe trainer. De Limburgers namen Philippe Clement over van Waasland-Beveren. Woensdag wordt Clement officieel aan de pers voorgesteld, maar de trainer sprak ondertussen al met Het Belang van Limburg.

Ondanks dat Clement nog onder contract stond bij Waasland-Beveren, bereikte hij snel een akkoord met zijn nieuwe werkgever. "We zaten snel op dezelfde golflengte wat betreft waar we met Racing Genk naartoe willen", klinkt het in de krant.

Clement, die in het verleden bij Genk speelde, weet wat hij in de toekomst met de club wil. "In twintig jaar is er natuurlijk veel veranderd in de manier van werken bij de club, die evolutie heb ik ook bij Club Brugge ervaren. Maar we willen wel de samenhorigheid terugbrengen die Genk twintig jaar geleden in mijn periode als speler kenmerkte."

Clement wilde voor hij aan de slag ging in Genk nog een gesprek hebben met de spelersgroep van Waasland-Beveren. Woensdag begint hij aan zijn nieuwe avontuur in Genk.