Belangrijkste man in het Belgische voetbal weet niet wat er met de Duivels gebeurt

Belangrijkste man in het Belgische voetbal weet niet wat er met de Duivels gebeurt

28-11-2017 19:11
8

Roberto Martinez wist ons land aan kwalificatie voor het WK te helpen. Maar wat gebeurt er na de zomer met de bondscoach. Jij weet het niet? Troost je, de voorzitter van de Belgische voetbalbond zegt het ook niet te weten.

Na het WK loopt het contract van Martinez af. Voorlopig is er nog geen sprake van een contractverlening. "Dat is een dossier voor de Technische Commissie. Er is nog niet over gepraat geweest, iedereen wacht af. Ik neem aan dat de Commissie hem vroeg of laat de vraag gaat stellen. Wil hij blijven of niet? Ofwel begint hij er zelf over. Het is een gentleman, hij gaat die zaak niet zomaar laten aanslepen", aldus Gérard Linard in gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

In de wandelgangen klinkt de naam van Michel Preud'homme als de mogelijke opvolger van Martinez bij de nationale ploeg. Ook daar zegt de voorzitter van de Belgische voetbalbond niets te weten. "Veronderstellingen, niet meer dan dat. Die geruchten worden gevoed buiten de KBVB. Intern heeft niemand gesproken over Michel Preud'homme", stelt Linard.