Emotionele terugkeer voor publiekslieveling: “Dat doet me wel iets”

Emotionele terugkeer voor publiekslieveling: “Dat doet me wel iets”

Gepubliceerd: dinsdag 21 november 2017 om 15:30di 21-11-2017 om 15:30

Club Brugge won afgelopen zondag met 3-0 van Waasland-Beveren. Het was een blij weerzien met Philippe Clement, die nu hoofdtrainer is bij de Waaslanders. Toch was het niet de enige oude bekende op Jan Breydel, ook Tuur Dierckx keerde terug naar het vertrouwde nest.

En ook Dierckx werd duidelijk nog niet vergeten door het Brugse publiek. Toen de flankaanvaller mocht invallen, gingen de supporters rechtstaan op de banken én kreeg hij een gigantisch applaus. Ook de gekende 'TUUR TUUR TUUR'-kreten werden gelanceerd. De jongeling was achteraf dan ook zeer opgetogen. "Speciaal hé. Dat ik hier nu ook sta voor de camera, dat doet mij wel iets", reageerde hij bij ClubTV.

Het respect langs beide zijde was dan ook bijzonder groot. De steun die Dierckx in het verleden kreeg, is hij zeker nog niet vergeten. "Ik ben hier lang niet geweest en ik had ook nog geen afscheid kunnen nemen twee jaar geleden. Het doet me plezier dat ze me nog altijd kennen. Ik heb veel aan de Brugse fans gehad en ik wilde hen daar nog voor bedanken. Ik heb heel veel respect voor hen en dat is wederzijds."

 

The Jan Breydel - Effect #55

Een bericht gedeeld door ᎬᏞ ᎢᏌᎡᏫᏕ (@tuur.dierckx) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Dierckx op termijn terug bij een topclub meedraaien?

(213 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws