Zweedse coach geïrriteerd na Zlatan-vragen: Dit is echt ongelooflijk!

  Zweedse coach geïrriteerd na Zlatan-vragen: "Dit is echt ongelooflijk!"

  dinsdag 14 november 2017 om 14:00

  Zweden-bondscoach Janne Andersson reageerde na de plaatsing van zijn ploeg voor het WK 2018 geïrriteerd op vragen over Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse media vroegen naar de mogelijkheden van een comeback van de Manchester United-spits voor het eindtoernooi in Rusland.

  "Dit is echt ongelooflijk!", zei Andersson na de knappe uitschakling van Italië. "Ibrahimovic is anderhalf jaar geleden gestopt bij Zweden en we zijn nog steeds over hem aan het praten. Man, we moeten praten over de geweldige spelers die we in dit team hebben."

  Volgens Andersson is de Zweedse ploeg veranderd sinds het stoppen van Zlatan. "Toen Ibrahimovic nog bij ons was, speelden we een ander type voetbal", aldus de bondscoach. "Hij is een groot kampioen, maar we hebben ons aangepast en hebben een andere stijl gevonden." Ibrahimovic is slechts weken verwijderd van zijn terugkeer van een zware knieblessure.

   

  We are Zweden @swemnt

  Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

  Plaats een reactie

  Bart Thijs +3295
  dinsdag 14 november 2017 om 16:18
  Volgens mij selecteert Ibra zichzelf :-)
  Vind ik leuk
  AlexGMillian +1066
  dinsdag 14 november 2017 om 18:23
  Zweden is Zlatan. Als hij wilt zorgt hij ervoor dat die coach ontslaan wordt, als hij wilt.. Maar hij zal wel niet meewillen, hij heeft een grote fierheid en wilt niet van andermans succes profiteren.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Zweedse coach geïrriteerd na Zlatan-vragen: "Dit is echt ongelooflijk!"